calgonit sf 504

јумакс-1

индустриска хемија | кисела пена

контакт

calgonit sf 504

Calgonit CF 504 е идеално, повеќенаменско и цврсто киселинско, пенливо средство.

Оптимизирано комбинација од моќни сурфактанти со минерални киселини и емугулатори го прави прави производот ефективен во отстранување на трајни наслаги.

Calgonit CF 504 лесно се отстранува од површини и остава сјаен ефект после плакнењето.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com