индустриска хемија

јумакс-1

ние ги нудиме најдобрите хемиски решенија за вашиот бизнис!

контакт

за нас

основна дејност

Компанијата ЈУМАКС-1 е специјализирана во различни области и нуди широк спектар на производи за различна намена.

прехранбена индустрија

Млечна индустрија, Месна индустрија, Индустрија за производство на води, Индустрија за производство на сокови, Пивари, Конзервна индустрија, Мелници, Производство на кондиторски производи.

угостителтво

Хотели, Мотели, Ресторани, Лаунџ Барови, Кафе Барови, Слаткарници, Игротеки.

здравствени установи

Болници, Поликлини, Здравствени Ординации.

перални за автомобили и професионални перални за текстил

jumaks-1-skopje

подетално за компанијата

Компанијата ЈУМАКС-1 е на македонскиот пазар позната како компанија за детергенти за широка потрошувачка која е присутна веќе дваесет години.

Од 2014 година започнавме соработка со фирмата ХОЛД од Белград, која е генерален застапник на компанијата CALVATIS од Германија за просторот на поранешна Југославија, без Словенија и Хрватска, кај нас позната по производите од брендот адитиви CALGONIT.

После две години од оваа соработка успеавме да добиеме застапништво за производите од CALGONIT за целата територија на Македонија.

industriska-hemija-skopje

за calvatis

Германската компанија CALVATIS на светскиот пазар е позната по производите адитиви CALGONIT за употреба во индустријата, на кои единствена цел им е да овозможи подобро и поефикасно перење, чистење и дезинфексција во индустриските капацитети од млекарската и месарскапа индустрија, потоа во индустриските капацитети за производство на сокови, фарми и други гранки од прехранбената и индустријата за пијалаци.

jumaks-1-industriska-hemija

што нудиме?

Објективни и детално изработени планови за дезинфекција и чистење.

Консултации за оптимизација на процесот, дозирање, употреба итн.

Советување при избор на опрема и средства.

Целосен тренинг одржан од професионални кадри на лице место.

Обука за правилно користење на опремата и средствата.

24/7 часовна достапност и поддршка.

зошто да нè изберете нас?

Лидер на Македонскиот Пазар

Врвниот квалитет на CALVATIS производите, долгогодишното искуство и успехот на нашите потрошувачи се доказ за нашето лидерство на македонскиот пазар во подрачјето на апликативната хигиена.

Високи Стандарди

Професионалниот тим на ЈУМАКС1 е секогаш во тек со најновите и најсофистицираните информации во својата област, како и за нивната апликативност и користност со цел да се достигне врвна хигиена поддржана од добавувачите CALVATIS.

Сертификати

За средствата кои ги дистрибуира на македонскиот пазар, ЈУМАКС1 поседува соодветни сертификати за квалитет и здравствена исправност и решенија за нивно пуштање во употреба.

производи

Погледнете го нашиот спектар на Calgon производи.

calgonit ac

алкално средство

calgonit af 106

алкална пена

calgonit amadine

нега на виме

calgonit cf 300

хлороалкална пена

calgonit ds 683

дезифектант

calgonit ds 686 blau

дезифектант

calgonit er soft

нега на виме

calgonit lz flussig

адитив

calgonit nf 5401

алкална пена

calgonit sf 504

кисела пена

calgonit ts

кисело средство

calgon sterizid forte 15

пероцетна киселина

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com