calgonit nf 5401

јумакс-1

индустриска хемија | алкална пена

контакт

calgonit nf 5401

Calgonit NF 5401 е пенлив детергент од концентрирана каустична сода кој е специјално наменет да ги отстранува тврдокорните талози од катран, изгорен скроб и маснотии.

Производот формира одлична пена и често е користен во домаќинствата како продукт за чистење на чад во домот покрај многуте намени кои овој производ ги овозможува.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com