calgonit er soft

јумакс-1

индустриска хемија | нега на виме

контакт

calgonit er soft

Calgonit ER Soft е концентрат наменет за влажно чистење на вимето пред молзење.

Calgonit ER Soft има значителен ефект кој го олеснува чистењето и содржи висок степен на глицерин кој ја штити кожата на вимето.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com