calgonit amadine

јумакс-1

индустриска хемија | нега на виме

контакт

calgonit amadine

Calgonit Amadine е наменет за дезинфекција на вимето и негова нега после молзењето.

Специјалните компоненти за заштита на кожата со избалансирана количина на биолошка млечна киселина се карактеризираат со посебна комотност на кожата, а во исто време даваат одлични перформанси како дезинфекција.

Висококвалитетните компоненти на овој производ ја прават кожата отпорна и еластична.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com