calgonit ac

јумакс-1

индустриска хемија | алкално средство

контакт

calgonit ac

Calgonit AC е течен, алкален производ, концентрат со активен хлор за секојдневно комбинирано чистење и дезинфекција на опремата за молзење.

Овој производ е ниско-пенлив, а после употреба се плакне со чиста вода.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com