calgonit sterizid forte 15

јумакс-1

индустриска хемија | пероцетна киселина

контакт

calgonit sterizid forte 15

Calgonit Sterizid Forte 15 е течен кисел концентрат за дезинфекција базиран на пероцетна киселина која ги убива бактериите и вирусите брзо и сигурно дури и во ладни услови.

Тој не пени и е погоден за секакви дезинфекциски намени, вклучувајќи општа дезинфекција, автоматска дезинфекција на резервоари, контејнери, цевководи итн.

Продуктот е тестиран во соогласност со Европските стандарди EN 1276, EN 1650 и EN 13697.

Препорачлив е за органски фарми.

контакт

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена.

  • ул. Св. Кирил и Методиј 42/36 Скопје
  • 075 / 338 - 637
  • jumaks.1@hotmail.com